یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان شاه بلاگ: رژیم صهیونیستی بامداد امروز بار دیگر توافق ترک مخاصمه با لبنان را نقض کرد و با پهپاد خود به منطقه ای در جنوب لبنان حمله کرد که در نتیجه آن یک شهروند لبنانی به شهادت رسید.


به گزارش شاه بلاگ به نقل از ایسنا، خبرنگار روزنامه لبنانی «الاخبار» امروز یکشنبه اظهار کرد: در حمله پهپاد اسرائیلی به یک مرغداری در جنوب لبنان یک نفر به شهادت رسید.
به گزارش این خبرنگار، این شهروند لبنانی در صورتیکه مشغول بکار در این مرغداری واقع در حدفاصل «حلتا» و «وادی خنسا» در جنوب لبنان بود، هدف قرار گرفت.
چند روز قبل نیز یک خودرو در منطقه «بعورتا» در نزدیکی «الناعمه» در جنوب بیروت هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
در این حمله «حسین عطوی» از فرماندهان نیروهای الفجر، شاخه نظامی جماعت اسلامی لبنان به شهادت رسید.
همین طور در حمله هوایی دیگر رژیم صهیونیستی به اطراف شهرک «الحنیه» در شهرستان صور، یک لبنانی به شهادت رسید.
رژیم صهیونیستی با نقض توافق ترک مخاصمه با لبنان، به حملات تجاوزکارانه خود به مناطق مختلف لبنان ادامه می دهد و علاوه بر این بازهم پنج نقطه در جنوب لبنان را در اشغال خود نگه داشته و از آنها عقب نشینی نمی کند.



1404/02/07
13:14:30
5.0 / 5
7
تگهای خبر: پهپاد , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب شاهبلاگ
اسم شما:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است

شاه بلاگ پلتفرمی است که استفاده از آن آسان می باشد و می‌توانید با مطالعه مقالات و بررسی نظرات کاربران، از اخبار فناوری و دانش مطلع شوید. شاه بلاگ یکی از محبوب‌ترین سایت‌های خبری علمی پژوهشی در زمینه فناوری است که اخبار جدید در زمینه‌های مختلف علمی را پوشش می‌دهد.