مهر پیگیری می كند؛

كرونایی های عنبرآباد آواره می شوند

كرونایی های عنبرآباد آواره می شوند به گزارش شاه بلاگ تكمیل پروژه بیمارستان عنبرآباد در اوج انتشار كرونا مطالبه اصلی ساكنان محروم عنبرآباد است، مردمی كه در صورت ابتلاء به كرونا آواره شهرهای اطراف می شوند.



خبرگزاری مهر – گروه استان ها: انتشار کرونا در عنبرآباد در جنوب استان کرمان تابحال ۳۴ نفر را قربانی کرده است، اما نکته عجیب اینکه در این شهرستان که بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد حتی یک بیمارستان وجود ندارد و خدمات تخصصی پزشکی در شهرستان های اطراف بخصوص جیرفت و کهنوج به مردم عرضه می شود و بخش قابل توجهی از بیماران هم برای درمان به شهر کرمان رجوع می کنند.
در حالی که در انتشار کرونا تاکید می شود که جابجایی بیماران از یک مرکز جمعیتی به مرکزی دیگر می تواند خطرات زیادی به همراه داشته باشد اما در عنبرآباد چاره ای جز انتقال بیماران توسط خانواده هایشان به بیمارستان های اطراف وجود ندارد.
وزارت بهداشت سکوت کرده است
پیش از این خبرگزاری مهر در گزارشی به مشکلات عدم راه اندازی بیمارستان عنبرآباد مطابق با وعده های وزارت بهداشت و دولت اشاره نمود «وعده های بی نتیجه برای راه اندازی یک پروژه / ۱۰۰ هزار نفر بدون بیمارستان» اما در بهترین سطح پاسخگویی مسؤلان بهداشتی و اجرایی استان فقط به یک نکته اشاره داشت و آن اینکه این طرح ملی است و اعتبارات آن باید در سطح ملی تأمین و ساخت بیمارستان پیگیری شود. وزارت بهداشت هم سکوت کرده است.

یک سال از انتشار کرونا گذشته است و اگر در همین مدت اعتبارات مورد نیاز اختصاص می یافت و پیگیری لازم از جانب مسؤلان اجرایی انجام می شد این بیمارستان تابحال به پایان رسیده بود اما روند ساخت بیمارستان همچنان با مشکل مواجه می باشد.
خدماتی که به بیماران کرونایی داده می شود الان محدود به مرکز نمونه گیری است و در صورت مثبت شدن تست بیمار به یکی از بیمارستان های اطراف اعزام می شود
هم حالا تمام اقدامات بهداشتی در این شهرستان معطوف به یک مرکز اورژانس شبانه روزی است و کادر درمان این شهرستان با تمام کمبودها تلاش می کنند با تلاش بیشتر نیروی انسانی مشکلات موجود که با افزایش انتشار کرونا در جنوب کرمان رو به افزایش است را جبران کنند.
خدماتی که به بیماران کرونایی داده می شود الان محدود به مرکز نمونه گیری است و در صورت مثبت شدن تست بیمار به یکی از بیمارستان های اطراف اعزام می شود اما وضع بیمارستان های دیگر مناطق استان هم مطلوب نمی باشد و با عنایت به شیب صعودی شیوع ویروس کرونا، بستری بیماران در استان به ۸۰۲ نفر رسیده است. در ۲۴ ساعت گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دو نفر فوت کرده و ۱۰ نفر بستری شده اند و تعداد بستری ها به ۴۸ نفر رسیده است.
جنوب کرمان بزودی وارد فاز جدید انتشار کرونا می شود
طبق اعلام منابع درمانی و بهداشتی در استان کرمان به علت اقلیم گرم جنوب کرمان، این منطقه هنوز وارد فاز تند شیوع بیماری نشده و طی روزهای آینده وضعیت سخت تر خواهد شد.

سوال از مسؤلان و نماینده این شهرستان در مجلس این است که از زمان انتشار مشکل مردم در مورد راکد ماندن روند راه اندازی بیمارستان عنبرآباد تابحال چه اقدامی برای جذب بودجه و رفع موانع پروژه انجام شده است؟
سوال از مسؤلان و نماینده این شهرستان در مجلس این است که از زمان انتشار مشکل مردم در مورد راکد ماندن روند راه اندازی بیمارستان عنبرآباد تابحال چه اقدامی برای جذب بودجه و رفع موانع پروژه انجام شده است؟ آیا همه چیز به جمله نبود بودجه و ملی بودن پروژه بسنده شده ختم شده است؟!
یکی از پرستاران اورژانس عنبرآباد با درخواست از مردم برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و عدم شرکت در تجمعات به خبرنگار مهر می گوید: در شرایطی که در عنبرآباد بیمارستان وجود ندارد در صورت ابتلاء فرد بیمار به ناچار باید به بیمارستان شهرهای مختلف اعزام و با مشکلات زیادی مواجه شود در این شرایط بهترین راه پیشگیری و در خانه ماندن است.
در عنبرآباد فقط تست کرونا گرفته می شود
وی اضافه کرد: امکاناتی که هم اکنون داریم در این حد است که از بیمار مشکوک به کرونا تست بگیرم و شرایط بستری در این مرکز مهیا نیست.
معاون فرماندار عنبرآباد هم در این خصوص ضمن اشاره به رایزنی های صورت گرفته برای ارتقا امکانات بهداشتی اظهار داشت: در شرایط کنونی باید شرایط را مدیریت نماییم و از امکانات موجود بیشترین استفاده گردد از مردم هم می خواهیم بیشتر رعایت نمایند و زمینه شیوع بیماری در شهرستان از بین برود.
وی به پیگیری های مکرر در سطح شهرستان برای تکمیل بیمارستان عنبرآباد اشاره نمود و خواهان اختصاص اعتبار مورد نیاز و شتاب گرفتن راه اندازی بیمارستان شد.
بیمارستان در مرحله اسکلت بندی قرار دارد
وی اظهار داشت: این بیمارستان ۱۱ هزار مترمربع زیر بنا دارد و ساختمان بیمارستان در محله اسکلت قرار دارد.
یحیی یوسفی زاده افزود: مردم باید مراقبت کنند که به این بیماری مبتلا نشوند در غیر این صورت باید به بیمارستانی شهرستان های مجاور اعزام شوند.
وی به نظارت جدی مسؤلان بر سطح شهر و بازار اشاره نمود و اظهار داشت: با هر گونه اقدامات مخالف مصوبات ستاد مبارزه با کرونا برخورد قانونی می شود.
مردم باید مراقبت کنند که به این بیماری مبتلا نشوند در غیر این صورت باید به بیمارستانی شهرستان های مجاور اعزام شوند
رئیس شبکه بهداشت شهرستان عنبرآباد هم در گزارش شاه بلاگ به نقل از مهر عنوان کرد: افرادی که علایم بیماری کرونا را دارند در اسرع وقت به مرکز اورژانس شهرستان رجوع و تست کرونا را انجام دهند.
علی دادی سلیمانی ضمن اشاره به راه اندازی مرکز غربالگری در مرکز اورژانس اظهار داشت: در این مرکز خدمات تشخیص و تست صورت خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: در صورت تشخیص بیماری اگر بیمار در مراحل پیشرفته باشد و احتیاج به بستری داشته باشد به ناچار اعزام و در غیر این صورت توسط همکاران بحث قرنطینه و مراقبت توسط همکاران انجام می شود.
وی بیشترین مبتلایان عنبرآباد را در ارتباط با جمع های خانوادگی دانست و اظهار داشت: مردم باید توجیه شوند که این روزها کرونا بیشتر در میهمانی ها شیوع می یابد و خانواده ها را درگیر می کند.

وی اظهار داشت: عواقب بی توجهی به دستور العمل های بهداشتی درمقابل کرونا می تواند جبران ناپذیر باشد در موج سوم شیوع بیماری باید مراقبت های مردم افزایش یابد تا بتوانیم با عنایت به وضعیت و امکانات موجود این موج را پشت سربگذاریم.
وی بیان نمود: باید بر توان مردمی و مسئولیت پذیری اجتماعی تکیه نماییم تا این موج عبور نماییم.
نماینده مجلس و مسؤلان به مردم بگویند برای تکمیل بیمارستان و جذب بودجه چه کرده اند
یکی از شهروندان عنبرآبادی هم به خبرنگار مهر اظهار داشت: ما از نظر امکانات کاملاً در مضیقه هستیم و فقط یک اورژانس داریم که هیچ امکانات درمانی برای کرونا در اختیارشان نیست و بنابراین مردم باید با همکاری با یکدیگر از شیوع بیماری جلوگیری نمایند.
جواد اسماعیل زاده افزود: اینکه چرا مسؤلان به فکر تکمیل بیمارستان عنبرآباد نیستند و هر روز یک وعده می دهند و فراموش می کنند برای مردم دردناک است بنابراین از استاندار جدید کرمان می خواهیم به مشکلات درمانی عنبرآباد به صورت ویژه رسیدگی کند، اعتبار ملی احتیاج به پیگیری برای جذب دارد و مسلماً اگر بنشینیم و نگاه نماییم اعتباری جذب نمی گردد.
اینکه چرا مسؤلان به فکر تکمیل بیمارستان عنبرآباد نیستند و هر روز یک وعده می دهند و فراموش می کنند برای مردم دردناک است بنابراین از استاندار جدید کرمان می خواهیم به مشکلات درمانی عنبرآباد به صورت ویژه رسیدگی کند
منصور پور جعفری یکی دیگر از شهروندان عنبرآباد اظهار داشت: خیلی از مردم شهرستان محروم هستند و در این شرایط وقتی مجبور می شوند بیماران را به شهرهای مجاور ببرند خودشان هم در معرض خطر کرونا قرار می گیرند چون اکثراً مجبور به زدن چادر در بوستان ها می شوند.
وی بیان نمود: اینکه مردم انتظار دارند این بیمارستان در شرایط کرونایی زودتر تکمیل شود یا حداقل مرکز اورژانس گسترش یابد و تجهیزات در آن مستقر شود توقع زیادی نیست.
بیمارستان عنبرآباد در سال ۹۳ کلنگ زنی شده و در شش سال قبل اقدام قابل توجهی برای تکمیل بیمارستان انجام نشده است.
در این مدت با وجود بازدید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، معاون رئیس جمهور، وزیر بهداشت و دو استاندار قبلی اما هنوز گره های این پروژه باز نشده است.

1399/08/28
13:45:18
5.0 / 5
1520
تگهای خبر: پیشرفت , جت , خدمات , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است