حمایت ۶۰۰ میلیون تومانی از تیم های برتر رویداد فناورانه Qsat

حمایت ۶۰۰ میلیون تومانی از تیم های برتر رویداد فناورانه Qsat شاه بلاگ: در آیین اختتامیه مرحله دوم مسابقه طراحی و ساخت ماهواره مکعبی Qsat، چهار تیم راه یافته به مرحله ساخت نمونه مهندسی ماهواره معرفی گشتند.



به گزارش شاه بلاگ به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، آیین اختتامیه مرحله دوم مسابقه طراحی و ساخت ماهواره مکعبی Qsat با حضور مدیران و مسئولین دانشگاه، پژوهشگاه فضایی ایران، بنیاد ملی نخبگان و تیم های شرکت کننده اجرا شد.
در این رویداد تیم های کیوبیستا از دانشگاه صنعتی شریف، UTSAT از دانشگاه تهران، رستا از دانشگاه قم و سهاست از دانشگاه نوشیروانی بابل به عنوان چهار تیم راه یافته به مرحله ساخت نمونه مهندسی ماهواره معرفی گشتند.
دکتر رئیسی نماینده پژوهشگاه فضایی ایران طی صحبت هایی به معرفی محصولات و ماموریت های پژوهشگاه فضایی ایران پرداخت.
وی توسعه فناوری ها، زیرساخت ها و سامانه های بومی در امتداد استفاده صلح آمیز از فضا و بهبود زندگی بشر، در قالب اولویت های کشور برای توسعه پرشتاب و پایدار علمی، فناوری، اقتصادی و فرهنگی را ماموریت اصلی پژوهشگاه فضایی ایران دانست.
دکتر رئیسی در بخش دیگری از صحبت هایش، توسعه کاربردها و خدمات فضاپایه، طراحی و توسعه سامانه های ماهواره ای، طراحی و توسعه استراتوسفری، توسعه فناوری های فضایی، گسترش زیرساخت ها و تجاری سازی دستاوردهای فناورانه را به عنوان حوزه های ماموریتی پژوهشگاه فضایی ایران بیان نمود.
وی اظهار امیدواری کرد که برگزاری چنین رویدادهایی سبب گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه شده و شرایطی مهیا شود تا محصولات صنعت هوافضا توانمندتر شده و شاهد همکاریهای خوب و موثری بین دانشجویان و پژوهشگاه فضایی باشیم.
در ادامه دکتر مریم کیانی دبیر کمیته علمی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هوافضا نیز به ارائه گزارشی درباب نحوه داوری و ارزیابی طرح ها پرداخت. وی اشاره کرد چهار تیم راه یافته به مرحله ساخت نمونه مهندسی حدود ۵ ماه فرصت خواهند داشت که با حمایت مالی که از طرف مسابقه صورت خواهد گرفت، نمونه مهندسی طرح پیشنهادی خودرا بسازند.
شایان ذکراست؛ رویداد فناورانه و رقابتی طراحی و ساخت ماهواره مکعبی Qsat با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشگاه فضایی ایران، درحال برگزاری است. این رویداد با هدف آموزش و تربیت سرمایه انسانی متخصص در عرصه طراحی سامانه های فضایی انجام می شود. این رقابت که به مدت ۱۲ ماه در سه مرحله ی طراحی مفهومی و اولیه، طراحی جزئی و ساخت نمونه مهندسی همراه با دوره های آموزشی تخصصی اجرا شد، از شروع بهمن ماه ۱۴۰۲ با ثبت نام ۵۲ تیم از سراسر کشور شروع شده است.
در حال حاضر بر طبق داوری ها و نظر کمیته علمی رویداد، ۴ تیم برای مرحله ساخت نمونه مهندسی ماهواره انتخاب شده اند که با حمایت ۶۰۰ میلیون تومانی از هر تیم طی ۵ ماه باید محصول را برای تایید آزمایش های کیفی تحویل پژوهشگاه فضایی دهند.


منبع:

1403/08/19
10:51:39
5.0 / 5
156
تگهای خبر: پژوهش , تجاری سازی , توسعه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است