دانشگاه امیرکبیر رتبه نخست کشور را از نظر میزان مبلغ قراردادهای صنعتی کسب نمود
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام نمود: بر طبق اطلاعات آماری سامانه اجرائی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) وزارت علوم، این دانشگاه رتبه نخست دانشگاه های کشور را در میزان مبلغ قراردادهای صنعتی کسب کرده است.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمد احمدی اضافه کرد: این دانشگاه در امسال، ۴۰۱ هزار و ۴۷۰ میلیون ریال قرارداد صنعتی را بوسیله سامانه ساتع منعقد کرده است؛ در صورتیکه مبلغ کل قراردادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیش از هزار میلیاردریال است.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیرخاطر نشان کرد: بنا براعلام این سامانه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۷۴۱ فراخوان ارتباط با صنعت (ویژه اساتید) داشته است و از ۱۵۷ پایان نامه تحصیلات تکمیلی برای پیشبرد قراردادهای صنعتی حمایت کرده که این موارد در فضای مجازی و سایت اعلام شده است.
احمدی افزود: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۵ جلسه با صنایع مختلف بصورت حضوری و مجازی انجام شد.
وی اضافه کرد: بر طبق آمارهای موجود اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۹۹ بیش از ۱۵۰ پروپزال و تا آذرماه سال ۱۴۰۰ بیش از ۶۱ پروپزال برای انجام قراردادهای صنعتی ارسال کرده اند.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد: این آمار تنها مربوط به قراردادها و کارهای ثبت شده در سامانه ساتع است؛ درحالی که بر طبق آمار کلی میزان قراردادهای صنعتی این دانشگاه چندین برابر آمار ثبت شده در سامانه ساتع است.
وی تصریح کرد: باتوجه به کارهای این دانشگاه در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت در هفته پژوهش، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در چهار زمینه نسبت قراردادهای در حال اجرا به تعداد اعضای هیات علمی، پایان نامه تقاضا محور دوره دکتری و ۲ طرح برگزیده صنعتی جایگاه برتر را در کشور کسب نمود.
احمدی اظهار داشت: این دانشگاه در سال ۹۹ تعداد ۱۲۰ قرارداد ارتباط با صنعت داشت که مجموع این قراردادها ۸۵۹ میلیارد تومان بود. براین اساس دانشگاه با فاصله بسیار زیاد نسبت به دانشگاه های دیگر کشور در رتبه نخست قرار گرفته است.
وی اشاره کرد: این دانشگاه در حوزه مبلغ جذب قراردادهای ارتباط با صنعت با مبلغ ۱۰۰ میلیارد در رتبه دوم کشور قرار گرفته است.
احمدی توضیح داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در رابطه با ارتباط و صنعت نیز در رتبه نخست کشور قرار دارد.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد: این دانشگاه در حوزه نسبت مبلغ قراردادهای در حال اجرا ارتباط با جامعه و صنعت به تعداد اعضای هیات علمی نیز رتبه نخست کشوری را برای سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ کسب کرده است.
احمدی اشاره کرد: نسبت مبلغ جذب شده قراردادهای ارتباط جامعه و صنعت به بودجه این دانشگاه نیز با اختلاف بسیار زیادی نسبت به سایر دانشگاه های کشور در رتبه نخست قرار دارد.
به گزارش شاه بلاگ به نقل از خبرگزاری ایرنا، سامانه اجرائی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری تحت نام "ساتع" تشکیل و در اختیار مؤسسات آموزشی و پژوهشی و فناوری و همین طور شرکتها و نهادهای سودده مشمول بخشنامه قرار گرفته است. سامانه ساتع این امکان را فراهم می آورد که شرکتها و نهادهای سودده نیازهای پژوهشی خودرا بوسیله آن به اشتراک گذارند و از طرف دیگر، دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری با اطلاع از اولویت های پژوهشی آنها، پروژه های تقاضامحور خودرا در جهت حل مسائل و نیازهای پژوهش و فناوری این مؤسسات به آنها ارائه نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب