پژوهشگران و موسسات برتر نانو عرضه شدند

پژوهشگران و موسسات برتر نانو عرضه شدند شاه بلاگ: برترین های نانو فناوری در بخش پژوهشگران و موسسات برتر در سیزدهمین مراسم تجلیل از پژوهشگران و موسسات فعال حوزه نانو معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.


به گزارش شاه بلاگ به نقل از مهر، در سیزدهمین مراسم تجلیل از برترین پژوهشگران و موسسات پژوهشی فناوری نانو در حاشیه دوازدهمین جشنواره نانو، ۵ موسسه آموزشی، ۱۰ محقق برتر علمی و یك محقق جوان برتر، دو طرح برگزیده برنامه طرح های نوآورانه معرفی گشتند. در بخش ویژه نیز یك واحد صنعتی دارای بیشترین همكاری با دانشگاه ها در چارچوب پایان نامه های صنعتی و كاربردی معرفی و تقدیر گردید. محققان برتر در سیزدهمین جشنواره علی اسفندیاری رتبه اول در حوزه تحقیقاتی ساخت و مطالعه خواص فیزیكی نانو ساختارهای دو بعدی برای ذخیره سازی انرژی، محمد عبدالاحد رتبه دوم در حوزه تحقیقاتی نانو الكترونیك و كاربردهای آن در تشخیص و درمان سرطان مهدی نیك عمل رتبه سوم در حوزه تحقیقاتی خواص گرمایی و مكانیكی نانو ساختارهای كربنی خصوصاً گرافن علی مرسلی رتبه چهارم در حوزه تحقیقاتی سنتز چارچوب های فلز آلی متخلخل عبدالله سلیمی رتبه پنجم در حوزه تحقیقاتی نانو بیوسنسورها برای تشخیص تركیبات طبیعی مسعود صلواتی نیاسر در حوزه سنتز نانو ساختارهای مختلف و علیمراد رشیدی در حوزه تحقیقاتی نانو سیالات، نانو جاذب، نانو كاتالیست و نانو ساختارهای كربنی به صورت مشترك برنده رتبه ششم مجتبی شمسی پور رتبه هفتم در حوزه تحقیقاتی نانو بیوسنسور برای شناسایی تركیبات طبیعی رتبه هشتم به صورت مشترك به رضا عسگری با حوزه تحقیقاتی بررسی محاسباتی خاصیت های نانو ساختارهای دو بعدی و محسن عادلی در حوزه تحقیقاتی بررسی برهمكنش نانوساختارهای دو بعدی با میكروارگانیسم ها و طراحی و ساخت حامل ها با كاربرد دارورسانی اختصاص یافت. سیدشمس الدین مهاجرزاده رتبه نهم در حوزه تحقیقاتی بررسی و استفاده از نانو ساختارهای كربنی در زیست حسگرها و ابرخازن ها و محمودرضا جعفری رتبه دهم در حوزه تحقیقاتی بررسی و ساخت نانو كپسول ها برای كاربردهای دارورسانی و درمان را به دست آوردند. «محمد مهدی توكلی» با طرح سنتز نانو مواد با كیفیت بالا و مطالعه كاربرد آنها در افزایش راندمان سلول های خورشیدی لایه نازك در بخش محقق جوان برتر ارائه شد. موسسات پژوهشی با بیشترین امتیاز رتبه اول دانشگاه تهران، رتبه دوم دانشگاه صنعتی شریف، رتبه سوم دانشگاه تربیت مدرس، رتبه چهارم مشترك دانشگاه صنعتی امیركبیر و دانشگاه علوم پزشكی تهران در بخش طرح های نوآورانه، «كامپوزیت دندانی لایت كیور نانو هیبریدی» و «مات كننده نانو سیلیكایی» ارائه دهنده از طرف فریده كلاهدوزان بعنوان برتر معرفی گشتند.


منبع:

1398/07/21
23:25:09
5.0 / 5
4479
تگهای خبر: پژوهش , جت , دانش , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است

شاه بلاگ پلتفرمی است که استفاده از آن آسان می باشد و می‌توانید با مطالعه مقالات و بررسی نظرات کاربران، از اخبار فناوری و دانش مطلع شوید. شاه بلاگ یکی از محبوب‌ترین سایت‌های خبری علمی پژوهشی در زمینه فناوری است که اخبار جدید در زمینه‌های مختلف علمی را پوشش می‌دهد.